Home » Events

Events

Alle events

Min fornemmeste opgave er at skabe et event, der passer præcis til dig og dem, som du skal deltage sammen med, så du er selv med til at sætte rammerne for eventet. Alle events eller workshops, jeg tilbyder, kan blandes på kryds og tværs alt efter ønske og behov.

MEDITATION YOGA

Med inspiration fra yogaen og forskellige spirituelle masters, underviser jeg i meditation og yoga. Her inddrager jeg chakraernes farver i de forskellige meditative, simple yoga positioner.

PRÆSENTATIONSTEKNIKKER

Hvordan tager du dit rum? Hvordan sætter du dig selv i scene? Få simple værktøjer til blandt andet at dulme nervøsiteten, tale med overbevisning og en autentisk, kropslig udstråling og derved få mere selvtillid i den personlige fremtoning på arbejdspladsen.

LINE DANCE

Line dance opstod allerede i midten af 1800-tallet i Nordamerika. Mange indvandrere kom til USA i håbet om store olie- eller guldfund. Da der var mangel på kvinder, blev der danset på rækker i teltene om aftenen.

Ballet

Jeg har over 30 års erfaring med klassisk ballet. Jeg tilbyder både balletundervisning for begyndere og professionelle balletdansere. Klassisk ballet løfter sindet og kroppen op, og “stivhed” bliver blødgjort.
 

Samarbejdsøvelser

Til dette teambuildingevent vil jeg ryste kollegaerne godt sammen. Ved hjælp af forskellige, fysiske træningsøvelser, lege samt kropslige samarbejdsøvelser og underholdende musik, kan I ikke undgå at blive rystet godt sammen på en sjov og motiverende måde.

Stress af

Jeg har skabt en afstressende workshop med teknikker fra Qi Gong, hvor vi laver langsomme, bløde og naturlige bevægelser samt åndedrætsøvelser – eventuelt suppleret med yoga og stræk. Vi kommer helt ned i gear og bliver bevidste om vores fysiske og mentale velbefindende.

grine event

Hjernens egen lykkepille. Vi varmer langsomt de små dele af hele kroppen op og kommer hinanden ved. Vi  lægger vægt på simple og sjove grine øvelser. Latter styrker hjertet, lungerne, kredsløbet og immunforsvaret og udløser kroppens lykkehormoner.

Foredrag

Med min lange erfaring som professionel balletdanser på Det Kongelige Teater og senere som freelance, international ballet instruktør, holder jeg et foredrag, hvor jeg byder jer velkommen til mit liv både indenfor og udenfor murene på Det Kongelige Teater.

JOCKEY DANSEN

Det Kgl. Teaters balletgeni, August Bournonville, skabte i 1876 koreografien Jockey Dansen. Jeg underviser i  Jockey Dansen med sjov kasket og ridepisk. Vi har tempo på, bruger pantomime og benspjæt. Det supersjovt for alle, og så er det dansk kulturarv og historie fra Guldaldertiden.

POLTERABEND - FØDSELSDAGE

Oplev et par sjove timer, hvor jeg underviser jer i ballet i det franske balletsprog og til slut en lille koreografi fra Svanesøen. Jeg medbringer de nødvendige kostumer, der virkelig sætter prikken over i’et og fuldender oplevelsen til skøn klassisk musik.