TEAMBUILDING

Ryst kollegaerne sammen med et teambuildingevent. Har din arbejdsplads brug for en timeout fra skrivebordsstolen? Jeg tilbyder events, der styrker samarbejdet og sammenholdet, nedbringer stress, og løsner op for spændinger ved hjælp af latter. Kig også under workshops og bliv inspireret.

SAMARBEJDSØVELSER

Til dette teambuildingevent vil jeg ryste kollegaerne godt sammen. Ved hjælp af forskellige, fysiske træningsøvelser samt kropslige samarbejdsøvelser og underholdende musik, kan I ikke undgå at blive rystet godt sammen på en sjov og motiverende måde.

STRESS AF "Feel Good"

Jeg har skabt en afstressende workshop med teknikker fra Qi Gong, hvor vi laver langsomme, bløde og naturlige bevægelser samt åndedrætsøvelser – eventuelt suppleret med yoga og stræk. Her kommer vi helt ned i gear og bliver bevidste om vores fysiske velbefindende. Ind imellem får vi pulsen op og får rystet dårlige energier ud af kroppen.

GRINE EVENT

Hjernens egen lykkepille. Vi varmer langsomt små dele af hele kroppen op, og lægger stor vægt på simple og sjove grine øvelser. Latter styrker hjertet, lungerne, kredsløbet og immunforsvaret og udløser kroppens lykkehormoner.

JOCKEY DANSEN

Det Kgl. Teaters balletgeni, August Bournonville, skabte i 1876 koreografien Jockey Dansen. Jeg underviser i  Jockey Dansen med sjov kasket og ridepisk. Vi har tempo på, bruger pantomime og benspjæt. Det supersjovt for alle, og så er det dansk kulturarv og historie fra Guldaldertiden.