POLTERABEND - FØDSELSDAGE

Står du og mangler den perfekte polterabend, fødselsdag eller event til kollegaen, veninden, ven eller søster? Så er du landet det rette sted! 

 

BALLET

Her får eks den kommende brud/brudgom en herlig oplevelse med sine kollegaer, venner eller familie. I får en vaskeægte ballet klasse på det franske balletsprog med en tidligere professionel Kgl. Balletdanser og vi slutter med en rigtig ballet koreografi bl.a fra Svanesøen. Jeg sørger for balletskørter og andre nødvendige rekvisitter og fuldender oplevelsen med skøn klassisk musik.

LINE DANCE

Bevæg kroppen og få et godt grin, når jeg underviser jer i line dance. Line dance opstod allerede i midten af 1800-tallet i Nordamerika. Mange indvandrere kom til USA i håbet om store olie- eller guldfund. Da der var mangel på kvinder, blev der danset på rækker i teltene om aftenen.

JOCKEY DANSEN

Det Kgl. Teaters balletgeni, August Bournonville, skabte i 1876 koreografien Jockey Dansen. Jeg underviser i  Jockey Dansen med sjov kasket og ridepisk. Vi har tempo på, bruger pantomime og benspjæt. Det supersjovt for alle, og så er det dansk kulturarv og historie fra Guldaldertiden.