Home » Workshops

Workshops

WORKSHOPS

Events til enhver lejlighed! Få værktøjer til at takle nervøsitet og opnå en mere selvsikker fremtoning gennem en præsentationsteknik workshop. Jeg tilbyder også meditation og andre kropslige workshops såsom ballet eller “ondt i ryggen”. Dette er blot nogle af mine fremhævede tilbud, men lad dig endelig inspirere af alle mine tilbud, der kan sammensættes til workshops efter behov.

PRÆSENTATIONSTEKNIKKER

Hvordan tager du dit rum? Hvordan sætter du dig selv i scene? Få simple værktøjer til blandt andet at dulme nervøsiteten, tale med overbevisning og en autentisk kropslig udstråling, og derved få mere selvtillid i den personlige fremtoning på arbejdspladsen.

ONDT I RYGGEN

AV AV ondt i ryggen!
Det er ikke sjovt. En lidelse mange af os lider af hver dag.
Gennem forskellige øvelser på gulv og stående, sammensætter jeg en behagelig træning med det fokus at styrke de svage punkter, afhjælpe smerter og blive mere bevidst omkring holdning og siddende positioner.

BALLET-KLASSE

Jeg har over 30 års erfaring med ballet og koreografi. Ballet løfter både sindet og strækker kroppen godt ud. Jeg tilbyder både balletundervisning for begyndere og til professionelle. Alle kan være med.

FORSTÆRK DIN FEMINE SIDE

Har du lyst til at forstærke din feminine side? Kom mere ned i kroppen med enkle moves, som fremhæver din feminitet til Latin og Bachata musik. Det en skøn måde at mærke og undersøge eventuelle skjulte sider af dig selv på.

SHAKE IT BABY

Her danser vi sammen fx til pop, jazz eller 1980 musik. Vi får dejlig sved på panden og får brugt hele kroppen med simple trin. Det er en skøn måde at træne og danse på, til at ryste kollegaerne sammen eller til opvarmning til festen. Shake it Baby!

MEDITATION og Yoga

Med inspiration fra yogaen og forskellige spirituelle masters, underviser jeg i meditation og yoga. Her inddrager jeg chakraernes farver i de forskellige meditative, simple yoga positioner.